logo
flag
UA
Київ
+38 (067) 436 61 27
Кошик

7 нових ролів у меню Ninja Sushi

news

#ninjafam, зустрічайте 7 нових ролів у меню Ninja Sushi, які чудово підійдуть для будь-яких ситуацій, чи то зустріч із друзями, чи то поїздка на природу, чи то романтична вечеря.


Серед новинок: 3 роли з креветкою темпура, альтернативний вигляд Кратоса, а також знамениті роли Солом'яного Капелюха — Санджі і Зоро.


Ах так, ледь не забули про найсмачніше — солодкі гункани з начинкою з полуниці, банана, манго і ківі.


Каліфорнія з креветкою темпура


Беззмінна класика, але в новій інтерпретації від ніндзя. Як начинку ми вирішили використовувати креветку темпура — це коли вона обсмажується у фритюрі до золотистої скоринки, усередині залишається соковитою і ніжною, але водночас набуває хрусткої текстури.


Решта компонентів рола вам чудово знайомі: авокадо, огірок та ікра Тобіко.


Сирний із креветкою темпура


Ще одна нова позиція з креветкою темпура. Крім головного інгредієнта до складу рола входить сирний заміс, крем-сир, крабовий заміс і японський омлет тамаго. Цей мікс чудово підійде на сніданок і особливо сподобається тим, хто любить сир, точніше — дууууже багато сиру.



Нобара


Найлітній рол у новому меню Ninja Sushi, багатий зелено-салатовими відтінками. Усе це — завдяки тонко нарізаному огірку і слайсу свіжого авокадо, який обрамляє рол.


Впевнені, колір цього рола точно буде в тренді цього літа.


Кратос із чеддером


Один із ваших улюблених ролів, названий на честь естетично красивого і мужнього грецького титана Кратоса, в літньому оновленні отримав альтернативний вигляд.


Тепер у меню з'явився варіант без риби, але зате з огірком і сиром Чеддер, який чудово доповнює фірмову "шапочку" рола.



Зоро


Рол, створений для того, щоб бути в центрі уваги. Креветка темпура, лосось, омлет, огірок, авокадо, а також пікантні нотки японського перцю Тагараші — це запам'ятовуюче поєднання буде незамінною частиною будь-якого пікніка в парку або заміської поїздки. Втім, Зоро прекрасно почувається і в інших ситуаціях.


Санджі


Хто, як не Санджі, найточніше потрапляє у смакові вподобання гурманів з усього світу? Тож не дивно, адже він прекрасно знає всі секрети високої кухні.


За його елегантний зовнішній вигляд відповідає рисовий папір маменорі незвичайного помаранчевого відтінку, а за приголомшливий смак — лосось, айсберг, авокадо, манго і мариновані огірки. Це поєднання нікого не залишить байдужим.



Гункан фруктовий мікс


І найсолодше на десерт: зустрічайте нові гункани, що поєднують у собі улюблені літні смаки: полуниця, манго, ківі та консервований ананас.


Утриматися від такої насиченої смакової палітри просто неможливо! Ми повністю поділяємо ваше бажання, тому не бачимо причин зволікати зі знайомством із новими ролами Ninja Sushi.


Чекаємо на ваші замовлення на сайті або в застосунку!